Siirry suoraan sisältöön

Graafisen suunnittelun hinta

Varaa aika esittelyyn. Kerromme sinulle tavastamme toimia sekä hinnoittelustamme. Haluamme kuulla, kuinka laajaa palvelua olet ajatellut ja mitä kaikkea siihen sisällytetään.

Varaa meiltä pian aika

Kerro meille tarkemmin tarvitsemastasi suunnittelusta

Meille on tärkeää, että ymmärrämme tarkasti, millaista on yrityksesi liiketoiminta. Sen perusteella osaamme suunnitella sinulle toimivaa markkinointia tai hakukoneoptimointia. Suunnittelun hinta riippuu työn laajuudesta, mutta emme ole markkinoiden kallein graafinen suunnittelutoimisto. Näytämme sinulle demoja tekemistämme töistä, joten näet, millaisia ratkaisuja teemme.

Graafinen suunnittelu hinnasto on tehty meillä hyvin selkeäksi. Se kertoo sinulle tarkasti erilaisten toimenpiteiden hinnat. Mitä enemmän meiltä tilaat samalla kertaa palvelua, sitä edullisemmaksi saamme hinnan sinulle järjestettyä. Tarjoamamme edullinen suunnittelu on markkinoiden parasta ja voit luottaa siihen, että teemme juuri sen minkä lupaammekin. Tutustumme huolellisesti tehtävänantoosi, jonka pohjalta teemme sinulle tarjouksen. Hintoihimme ei sisälly piilokustannuksia.

Yhteydenotto on helppoa ja vastaamme sinulle viimeistään 48 tunnin kuluessa. Ensimmäisessä tapaamisessa kerrot meille tarkemmin, millaista suunnittelua yrityksesi tarvitsee. Sen pohjalta teemme sinulle tarjouksen. Sinä päätät, käytätkö palveluitamme vai valitsetko jonkun toisen yrityksen. Teemme kuitenkin sinulle kilpailukykyisen tarjouksen, josta näet tarkasti tehtävät ja niiden kustannukset. Raportoimme sinulle säännöllisesti etenemisestä.  * Emme jaa tietojasi.

  Kokemuksia, millainen on graafisen suunnittelun hinta

  Edullinen suunnittelutarjous on asiakkaidemme mieleen

  Pienessä yrityksessä ei ole riittävästi omaa kokemusta, miten tehdä hyvät markkinointimateriaalit. Päätin käyttää yrityksen palveluita ja se oli hyvä päätös. Suunnittelu ja toteutus olivat ihan kohtuuhintaisia ja valmistui aivan aikataulun mukaisesti.
  Teija
  Markkinointimateriaalit edullisesti
  Digimarkkinointi ei todellakaan ollut omaa alaani, joten yritykseni oli pakko kääntyä ammattilaisten puoleen. Tarjous oli odotettua edullisempi ja koko projekti valmistui aikataulussa. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhön.
  Antti S
  Digimarkkinoinnin kehittäminen
  Sivustomme on ollut jo pitkään käytössä, mutta ne eivät tuoneet meille sitä hyötyä, mitä odotin. Tarvitsimme apua hakukoneoptimointiin ja se on vähitellen ruvennut tuomaan meille tulosta.
  Niko J
  Hakukoneoptimointi projekti

  Kilpailemme osaamisella ja hinnalla

  Osaaminen on parhaita vahvuuksiamme

  Nainen työskentelee tietokoneella ja tabletilla
  Henkilö tutkii kuvia
  Työpöydällä tietokoneita

  Toimeksiannot nopeasti valmiiksi

  Pysymme aikatauluissa

  Meidän tehtävämme on tehdä toimeksiannot hyvin ja aikataulussa. Suunnittelutarjous kertoo sinulle, miten aiomme tehdä toimeksiannon toteutuksen. Teemme työmme aina hyvin ja yrityksesi edun mukaisesti. Mikä parasta, raportoimme projektista säännöllisesti, joten voi seurata edistymistä luotettavasti. Ammattitaitoiset asiantuntijamme eivät kuluta aikaa tarpeettomasti projektissasi vaan kaikki eteneminen tehdään hallitusti sekä sovitun mukaisesti. Varaa meiltä aika mahdollisimman pian, kerromme sinulle lisää toimitustavastamme ja osaamisestamme.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen