Siirry suoraan sisältöön

Markkinointimateriaalit

Painotuotteet tyylikkääseen markkinointiin

Me teemme sinulle näyttävät ja selkeät flyerit, joita voit käyttää messuilla tai muissa vastaavissa tapahtumissa. Olemme tottuneita suunnittelijoita, joten pidämme tekstin vähäisenä, mutta panostamme sitäkin enemmän laatuun. Asiakkaan mieleen jää tuote tai palvelu, joten hän käy klikkaamassa sivullesi saadakseen lisätietoa.

Painotuotteet ovat meille tärkeässä roolissa yrityksen markkinoinnissa. Siksi me suunnittelemme ne huolella ja teemme ne toimiviksi sekä mielenkiintoisiksi. Palvelu tai tuote kertoo yrityksestäsi paljon ja me teemme materiaalista näyttävän, mutta siten, että se sopii yrityksesi imagoon ja brändiin. Digitaalinen prosessi on kustannustehokas ja se sopii erityisen hyvin myös pienemmille painosmäärille.

Painotuotteiden valmistuspaikkana ovat Tampere ja Jyväskylä. Omassa toimistossamme painotuotteet tehdään valmiiksi painoa varten. Painotaloa pidetään ajan tasalla aikataulujen suhteen ja siirrämme heille materiaalit digitaalisena. Saat materiaalit aina sovitun aikataulun mukaisesti.

Tietokoneita pöydällä

Varaa meiltä ilmainen esittely

Markkinointimateriaalit suunnitellaan ja toimitetaan sovitun aikataulun mukaisesti

Suunnittelemme myös näyttävät logot. Jos haluat uudistaa yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi ilmettä, me suunnittelemme sinulle logon. Erottuvalla ja upealla ilmeellä otat pitkän askeleen haluamaasi tavoitteeseen sekä viestisi tavoitetaan jo pelkällä visuaalisuudella. Logo voi olla perinteinen, jopa hieman klassinen tai teemme siitä modernin. Virtaviivainen ja näyttävä logo huomataan, jos haluat, että sinulle luodaan jotakin erilaista. Me teemme yritys-, palvelu- tai tuotelogot. Kerro meille, millaisen haluat ja me vastaamme haasteeseen suunnittelemalla sekä toteuttamalla parhaan logon.

Työporukka töissä pöydän äärellä  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaamme haasteeseesi nopeasti 48 tunnin sisällä

  Olemme tottuneet siihen, että asiakkaita palvellaan aina hyvin. Siksi me aloitamme projektit nopeasti ja etenemme niiden kanssa laadukkaasti. Meillä ei ole aikaa pitää projekteja seisomassa ja odottamassa, tuskin sinullakaan. Ensimmäisessä, sinulle ilmaisessa, tapaamisessa kerromme sinulle toimintatapamme ja miten haluamme edetä kanssasi. Yhteyshenkilösi eli projektipäällikkö pitää huolta siitä, että projektisi etenee sovitun mukaisesti.

  Mies tekee töitä tietokoneella

  Projektinhallintamme pitää aikataulun ja kustannukset kurissa

  Emme käytä töissämme kovin raskasta projektinhallintaa, mutta meidän mielestämme aikataulun tarkka seuraaminen on ensisijaisen tärkeää. Olemme kehittäneet prosessin, jonka avulla projektipäällikkö seuraa suunnittelun vaihetta sekä raportoi sinulle etenemisestä.

  Meillä on useita asiakkaita, jotka ovat suostuneet referensseiksi. Heiltä voit kysyä tarkemmin, jos haluat tietää, miten suunnittelumme etenee, miten raportoimme ja pysymmekö aikataulussa.

  Suunnittelijamme ovat saaneet alan koulutuksen ja monet heistä ovat kokeneita. Kerta toisensa jälkeen he venyvät parhaimpaansa, koska he haluavat olla osa sitä prosessia, missä yrityksesi saa näkyvyyttä ja positiivinen näkyvyys puolestaan tuo sinulle lisää asiakkaita. Haluamme tehdä menestyksestäsi totta ja toimia suunnittelijoina jatkossakin.

  Kun teemme painotuotteet, haluamme niiden olevan puhuttelevia. Haluamme, että ne muistetaan, mutta niin, että ne sopivat hyvin yrityksesi imagoon.

  Henkilö tekee työtä tietokoneella
  Nainen tekee töitä tietokoneen äärellä
  Nainen työskentelee tietokoneella ja tabletilla

  Asiakkaiden palautteet

  Asiakkaamme ovat kertoneet kokemuksistaan, millaisia printtituotteet ovat olleet

  Päätin osallistua paikkakuntamme kesätapahtumaan ja ajattelin, etten painata mitään kovin raskasta materiaalia. Otin yhteyttä tähän suunnittelutoimistoon ja sovimme, että he suunnittelevat flyerit parista palvelusta. Minun piti valita niistä vain toinen, mutta molemmat olivat niin hyviä, että otin kummatkin. Yllätyin todella, miten paljon asiakkailta on tullut yhteydenottoja niiden pohjalta.
  Saija
  Flyerit kesätapahtumaan
  Meillä on ennenkin ollut tuotekatalogi, mutta joku siinä ei vain ole toiminut. Mietimme tarkasti, uskallammeko enää palkata suunnitteluyritystä tekemään uutta katalogia. Löysimme tämän yrityksen ja saimme uuden, aivan upean luonnoksen. Vähemmän tekstiä, mutta upea kuvitus tuotteistamme. Tämä katalogi on otettu asiakkaiden puolella vastaan innokkaasti ja positiivisesti.
  Sami ja Tanja
  Tuotekatalogi
  Messuille tarvittava materiaali tuotti meille päänvaivaa eikä oikein ollut ideaa tarvitsemmeko pelkkiä flyereitä vai mainoksia. Tämän yrityksen avulla päädyimme ratkaisuun, että teemme flyereitä ja se osoittautuikin ihan oikeaksi. Olemme saaneet lisää asiakkaita ja flyereitä oli helppo messuilla jakaa asiakkaille pienen keskustelun jälkeen. Suosittelemme ehdottomasti tätä suunnittelutoimistoa.
  Jere
  Messumateriaali flyereinä

  Painotuotteet ovat näkyvä osa yrityksen markkinoinnissa

  Markkinointimateriaali onnistuu ammattilaisten avulla

  Me olemme graafinen suunnittelutoimisto joka auttaa erikokoisia yrityksiä suunnittelussa ja toteutuksessa. Suunnittelumme kattaa materiaalien ilmeen logosta lähtien. Meiltä löytyvät myös taitavat kirjoittajat, jotka loihtivat materiaaliesi tekstit toiveidesi mukaisesti.

  Koulutettujen ammattilaistemme avulla esitteet ja muut materiaalit erottuvat massasta. Saat huomattavan edun kilpailijoihisi nähden. Me itse kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota palveluitamme juuri sinun yrityksellesi.

  Kun markkinointimateriaalit synnytetään, siihen tarvitaan hyvän idean lisäksi myös erinomaiset tuotteet tai palvelut. Sinun tehtäväsi on kertoa tuotteista ja palveluista, me ideoimme siihen kaiken muun yrityksesi arvojen mukaisesti. Olemme suorittaneet erilaisia sertifikaatteja ja ylläpidämme osaamistamme, koska olemme ylpeitä siitä, että kehitymme jatkuvasti ja meillä on uusia ideoita asiakkaillemme. Sinä valitset parhaimman toimiston, kun käytät palvelujamme.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen