Siirry suoraan sisältöön

Digimarkkinointi

Sosiaalinen media aktiivisen myynnin osaksi

Verkkosivut, siinä missä kaikki muutkin markkinointikeinot, tarvitsevat tavoitteen. Mikään yritys ei tee niitä vain sen takia, että jokaisella yrityksellä pitää olla sellaiset ja hyvällä tuurilla niiden kautta saa lisää asiakkaita. Ei, niiden tehtävä on saada yritystäsi eteenpäin ja kerätä liidejä eli kiinnostuneita kontakteja.

Sosiaalinen media verkkosivujen lisäksi on yksi keino tavoittaa lisämyyntiä ja uusia asiakkaita. Jos yrityksesi panostaa sosiaaliseen mediaan, on hyvä miettiä, miten näistä tulevaa hyötyä mitataan järkevästi ja uskottavasti. Jos kysymyksessä on verkkokauppa, mittaaminen on helppoa. Jos yritys on kivijalkakauppa ja tekee somemarkkinointia, mittaaminen onkin vähän hankalampaa.

Näihin kysymyksiin annamme vastauksia ja kehitämme kanssasi uusia ideoita. Sijaintimme ovat Jyväskylä ja Tampere, mutta autamme mielellämme yrityksiä myös muualta Suomesta. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Myyntitaulukoita tutkimassa

Varaa meiltä aika, kerromme sinulle digimarkkinoiden hyödyntämisestä

Digimarkkinointi sopii kaikille

Digimarkkinointia voidaan kohdentaa hyvin tarkasti juuri oikealle ryhmälle ja se voidaan toteuttaa suhteellisen pienellä budjetilla. Digimarkkinoilla tapoja on useita ja jokainen yritys löytää niistä itselleen parhaimman. Kaikkea mahdollista ei kannata yrittää vaan valikoida sieltä parhaiten toimivat. Jollakin yrityksellä toimii parhaiten hakusanamarkkinointi, jollakin toisella se voi olla Facebook tai Instagram. Näiden toimivuus riippuu hyvin paljon siitä, millä alalla yritys toimii ja millainen on kohderyhmä. Näistä asioista me kerromme sinulle tarkemmin, kun kuulemme, millaista kohderyhmää yrityksesi tavoittelee.

Työporukka töissä pöydän äärellä  * Emme jaa tietojasi.

  Oheisella lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä ja sovitaan yhteinen tapaaminen

  Päästäksemme asiassa askeleen eteenpäin, haluamme kuulla, millaisia tuotteita tai palveluita aiot myydä sekä millaiselle kohderyhmälle. Lisäksi meitä kiinnostaa oletko digimarkkinoinnin alussa vai oletko kokeillut sitä jo aikaisemmin. Näiden pohjalta alamme suunnitella askeleitasi eteenpäin ja laadimme sinulle sopivan strategian sekä suuntaviivat, miten markkinoinnissa pitää edetä ja miten tuloksia voi mitata.

  Toimiston väkeä palaverissa

  Asiakkaamme luottavat meihin

  Markkinoinnin ammattilaisemme ovat toimineet alalla jo pitkään, ovat hankkineet kannuksensa markkinoinnin parissa sekä ovat suorittaneet useita sertifikaatteja. Heidän avullaan saavutat digitaalisen markkinoinnin tulokset helposti ja määrätietoisesti.

  Me haluamme ymmärtää liiketoimintaasi sekä millaisia myyntitavoitteita sinulla on. Toinen mahdollisuus on se, että teemme yhdessä sinulle tavoitteen, jota kohti lähdemme etenemään.

  Me tiedämme, miten digitaalinen markkinointi tänä päivänä toimii ja me haluamme auttaa sinua löytämään yrityksellesi juuri oikean tavan toimia. Me käymme kanssasi kanavat läpi ja kerromme, miten kommunikointi hoidetaan milläkin kanavalla. Me teemme markkinointia kullekin kanavalle ja kohderyhmälle sopivalla kielellä. Me autamme sinua liidien hankkimisessa.

  Sosiaalinen media on noussut markkinointi keinona entistä korkeammalle. Sen kautta tavoitetaan yhä enemmän ihmisiä. Tärkeintä onkin, että osaamme tuoda palvelusi tai tuotteesi oikein esille.

  Henkilö tekee työtä tietokoneella
  Nainen tekee töitä tietokoneen äärellä
  Nainen työskentelee tietokoneella ja tabletilla

  Asiakkaiden palautteet

  Infografiikka ja digimarkkinointi on tuonut meille paljon palautetta

  Infografiikka on kiinnostanut meitä jo kauan ja päätimme pyytää apua, että saamme siitä juuri oikeanlaista. Saimme markkinointia hyvin tuntevan konsultin apuun. Täytyy myöntää, ettemme olisi itse pystyneet luomaan näin nopeasti ja näin toimivaa ratkaisua. Tämän jälkeen olemme käyttäneet yrityksen palveluja muutenkin markkinoinnissa.
  Marja T
  Infografiikka verkkosivulla
  Meille oli ihan selvää, että käytämme somea markkinoinnissa, mutta ei minkäänlaista tajua siitä, kuinka se toimisi parhaiten. Päädyimme pyytämään apua ja se ratkaisu olikin hyvä, sillä huomasimme, että emme itse tietäneet asiasta riittävästi. Olemme nyt tehnyt hyvää markkinointityötä ja jatkamme yhteistyötä tämän yrityksen kanssa jatkossakin.
  Nelli P
  Digimarkkinointia somessa
  Eihän tällainen vanha mies ymmärrä sosiaalisen median käytöstä markkinoinnissa yhtään mitään. Joten oli pakko kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Luulin aluksi ettei tällaista yhden miehen yritystä lainkaan huomioida, mutta sain apua todella nopeasti. Asiantuntija oli asiallinen, kohtelias ja osaava, joten jatkan edelleen yhteistyötä heidän kanssaan markkinoinnissa.
  Hannu G
  Sosiaalinen media markkinoinnissa

  Sosiaalinen media markkinoinnissa kannattaa hyödyntää

  Ammattilaisten avulla hyödynnät sosiaalisen markkinoinnin edut

  Olemme graafinen suunnittelutoimisto jolla on pitkä kokemus myös some-markkinoinnissa. Sen osuus kasvaa jatkuvasti yritysten budjeteissa ja sen on yhä useammalle yritykselle strateginen valinta. Me autamme sinua toimimaan tehokkaasti.

  Olemme perehtyneet erilaisiin markkinointi keinoihin ja asiantuntijoiltamme löytyykin useita tarvittavia sertifikaatteja. Meille on tärkeää, että osaajamme pitävät oman osaamisensa korkeatasoisena ja sen kautta auttavat asiakkaitamme etenemään markkinoinnin myötä uudelle tasolle.

  Digimarkkinointi on alue, jota voidaan toteuttaa yhdellä tai useammalla digikanavalla. Me emme tee sinulle kanavan valintaa vaan kerromme sinulle jokaisen kanavan hyvät ja huonot puolet. Kerromme, mitä kukin kanava vaatii, jotta saat niistä mahdollisimman suuren hyödyn. Osaamisemme on noteerattu, joten ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää, miten sinun kannattaa edetä digimarkkinoilla.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen