Siirry suoraan sisältöön

Hakukoneoptimointi

Google optimointi ja sivusto hakukoneystävällisemmäksi

Koko hakukoneoptimoinnin perusidea on avainsanatutkimus. Se on kaikkein olennaisinta sisällöntuotannossa. Me kykenemme listaamaan ne sanat, joilla hakukoneet löytävät teidän verkkosivunne. Avainsanatutkimuksen avulla on helpompi päättää, mitä sanoja käytetään verkkosivujen linkeissä, nettisivun teksteissä eli otsikossa, blogissa ja itse leipätekstissä. Se on tärkeä osa metaotsikossa sekä -kuvauksessa.

Google optimointi on puolestaan optimointia niin, että sivusto näkyy Googlen hakukoneelle. Google optimoinnissa on kaksi tärkeää osa-aluetta, sisäinen ja ulkoinen optimointi. Sisäiseen kuuluvat verkkosivustosi kuvat, koodit, elementit sekä tekniset asiat. Ulkoinen puolestaan sisältää linkit. Tämä onkin se, mikä kehittäminen vie aikaa, mutta sinnikkäällä työllä pääset helposti ohi kilpailijoistasi.

Toimistomme sijainti on Tampere, mutta tämä on tehtävä, joka ei katso paikkaa, joten voimme auttaa sinua onpa yrityksesi missä päin Suomea tahansa.

Naisia suunnittelupalaverissa

Vastaamme nopeasti 48 tunnin kuluessa, ota meihin yhteyttä

Hakukoneoptimointi parantaa sivustosi näkyvyyttä

Mikään läpihuutojuttu ei sisällöntuotanto ole. Se vaatii pitkäjännitteistä työtä ja halua olla oman toimialan ykkönen. Jokaisessa yrityksessä tehdään paljon töitä sen eteen, että se onnistuisi hyvin. Mitä näkyvämmällä paikalla yrityksesi löytyy hakutuloksissa sitä paremmin myös uudet potentiaaliset asiakkaasi ne löytävät. Me suunnittelemme verkkosivustosi sellaiseksi, että hakukoneet näkevät sen. Se vie aikaa, mutta se aika kannattaa hyödyntää. Yleisesti on tiedossa, että Googlen haun ensimmäiseltä sivulta löytyvät ne yritykset, joista eniten tietoa etsitään.

Työporukka töissä pöydän äärellä  * Emme jaa tietojasi.

  Varaa aika ja tutustut optimointiin tarkemmin ilmaiseksi

  Ensimmäinen tapaaminen on sinulle ilmainen. Siinä kerromme sinulle tarkemmin, mitä toimenpiteitä teemme sivustollesi ja millä eri tavoin saamme niille lisää näkyvyyttä. Myös referenssiasiakkaamme haluavat auttaa sinua ja kertovat tarkemmin kokemuksistaan meidän kanssa toimimisesta. Tapaamisessa kerromme sinulle hinta-arvion sekä arvion aikataulusta, kauanko työ kestää. Sinä puolestasi kerrot meille, miten sivustosi on tehty.

  Kaksi naista ideoivat tietokoneen äärellä

  Uudistamme verkkosivustosi

  Voimme uudistaa sivustosi ja tehdä siitä näkyvämmän. Otamme huomioon optimoinnin ja teemme siitä samalla kertaa mobiililaitteissa toimivan. Kerro meille, millaista käyttöliittymää haluat ja me suunnittelemme sinulle sellaisen.

  Myös visuaalisella ilmeellä on paljon merkitystä. Voit olla varma, että haluamme tehdä siitä juuri sellaisen, että se huomataan ja muistetaan.

  Kun me suunnittelemme uutta sivustoa, on tärkeää, että tiedämme, mitä käyttäjät sivustoistamme ajattelevat. Siksi keräämmekin käyttäjien kokemuksia ja niiden pohjalta voimme yhä paremmin toimivia. Moderni ulkonäkö kiinnostaa käyttäjiä, mutta myös se, miten ne toimivat sekä onko sieltä löytynyt tieto se, mitä he etsivät. Tärkeintä on, että hakukoneet näkevät sivustosi.

  Google optimointi on varsin laaja ja monisyinen asia. Varaa meiltä aika ja me kerromme sinulle, miten me hoidamme sen sinun puolestasi.

  Henkilö tekee työtä tietokoneella
  Nainen tekee töitä tietokoneen äärellä
  Nainen työskentelee tietokoneella ja tabletilla

  Asiakkaiden palautteet

  Hakukoneoptimointi ja metatiedot ovat asiakkaiden arvostamia

  Olin tehnyt kotisivut itse ja eihän minulla ole niistä mitään osaamista. Kunhan jotain tein, että firmani näkyisi asiakkaille. Jossain vaiheessa päätin, että sivujen tekemisen voin antaa jollekin yritykselle. Nyt on takana jo pitkä matka yhteistä taivalta, ja sivustoni näkyy hyvin hakutuloksissa.
  Kari S
  Hakukoneoptimointi
  Yritykseni verkkosivut olivat selkeästi jo aikansa eläneet eikä niistä ollut meille enää mitään hyötyä. Ylläpito oli hankalaa ja tuntui, ettei siellä enää asiakkaat edes käyneet. Saimme hyvän lähtölaukauksen uusille sivuille, kun tämä yritys näytti meille demoja tekemistään sivuista. Aloitimme siitä, että meille uudistettiin logo ja koko sivusto.
  Mirka T
  Verkkosivujen uusiminen
  Meillä oli ihan kivat verkkosivut, mutta ne eivät näkyneet hauissa ja päätimme kääntyä tämän yrityksen puoleen. Täältä saimmekin apua. Konsultti kävi sivuston läpi ja hän kertoi, että tarvitsemme niihin optimointia. Teimme sopimuksen ja nyt alkavat sivumme jälleen näkyä paremmin hakutuloksissa. Se on ottanut oman aikansa, mutta on sitä kannattanut odotella!
  Anniina
  Hakukoneoptimointi

  Google optimointi vaatii laadukkaan sisällön ja hyvät linkit

  Sertifioitujen ammattilasten kanssa kaikki onnistuu

  Olemme graafinen suunnittelutoimisto joka pystyy auttamaan sinua siinä, että yrityksesi kotisivut näkyvät. Sehän tiedetään, että yli 80% ostopäätöksistä perustuu Googlehakuihin ja etusivun hakutulokset saavat Googlessa yli 77% klikkauksista.

  Avainsanatutkimuksella selvitämme, millaista optimointia sivustosi tarvitsee. Näin myös yrityksesi oppii ymmärtämään asiakkaita paremmin. Tätä voidaan käyttää pohjana myös brändin rakentamisessa ja kaikessa muussakin yrityksesi markkinoinnissa.

  Hakukoneoptimointi on kokonaisuus, jolla on vaikutuksia moneen asiaan. Meidän sertifioituneet asiantuntijamme ovat mainio osoitus siitä, miten ilmiömäinen kiinnostus asioita kohtaan voidaan hyödyntää myös yrityksesi menestymisessä. Me teemme kaikkemme, että sinun yrityksesi näkyy hauissa kärjessä. Se ottaa oman aikansa eikä näy yhdessä yössä, mutta sen jälkeen siellä on positiivista merkitystä. Voimme tehdä myös hakusanamainontaa.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen