Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Kun etsit pätevää yhteistyökumppania markkinointiin, on Softline valintasi

Graafista suunnittelua tarjoavat monet yritykset. Me haluamme toimistona erottua sillä, että toimintamme on dynaamista, keskitymme oleelliseen, pysymme aikataulussa sekä teemme modernia ja näyttävää suunnittelua. Yhteistyö meidän kanssamme on helppoa ja vaivatonta. Se on ollut alusta lähtien yrityksemme strategia. Hallitsemme digitaalisen markkinoinnin kuviot.

Meiltä kysytään usein myös sitä, että pystymmekö kuvaamaan tuotekuvia. Vastaus on selkeä ja yksinkertainen: valokuvaus on yksi meidän parhaita puoliamme. Teemme tuotekuvausta kohtuulliseen hintaan ja haluamme tarjota tätä myös palveluna yrityksellesi. Tätä palvelua meiltä kysyttiin vuosien ajan ja vuodesta 2018 meillä on ollut oma kuvaaja. Henkilöstömme on kasvanut maltillisesti ja tarjoamme toisinaan myös harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille. Henkilöstö on hyvin sitoutunutta ja he viihtyvät työssään erinomaisesti.

Nainen puhuu puhelimessa ja katsoo tietokonetta

Varaa meiltä ilmainen tapaamisaika

Haluamme kertoa sinulle tarkemmin palveluistamme ja toimintatavoistamme

Tarvitsetko apua digitaalisessa markkinoinnissa? Ota meihin yhteyttä ja me kerromme sinulle lisää. Varaamme sinulle sopivat resurssit, jotka ovat ammattilaisia digimarkkinoinnissa, hakukoneoptimoinnissa sekä markkinointimateriaalien luomisessa.

Työporukka töissä pöydän äärellä  * Emme jaa tietojasi.
  Nainen työskentelee tietokoneella

  Asiantuntijamme etsivät ongelmaasi parhaan ratkaisuun

  Yrityksen nettisivut eivät ole tänä päivänä pelkkää ”kunhan on” -juttu vaan niiden näkyvyydellä on suuri merkitys yrityksen tulokselle sekä näkyvyydelle. Niiden uusiminen tai vanhojen sivujen avainsanatutkimus auttavat yritystäsi saamaan lisää näkyvyyttä. Tarjoamme myös apua, jos tarvitset graafista suunnittelua. Meidän avullamme saat tuoteluettelot tai flyerit, jotka varmasti muistetaan. Meillä on suhteellisen pitkä kokemus alalta ja olemme arvostettu yritys. Olemme tehneet yhteydenoton helpoksi ja ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen. Tapaaminen voi olla joko puhelin- tai videoneuvottelu tai livenä, sinä päätät, mikä yrityksellesi sopii kaikkein parhaiten. Me autamme sinua kehittämään markkinointiasi sekä saamaan lisää näkyvyyttä hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa.

  Meiltä saat markkinointiisi uuden suunnan

  Kokemuksemme siitä, miten sisällöntuotto pitää hoitaa, on pitkä. Seuraamme tarkasti, mitä hakukoneissa tapahtuu ja miten niitä kehitetään eteenpäin. Seuraamme näitä muutoksia ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen näkyvyyden sekä hakukoneissa että muissa mainosvälineissä. Mainonnan siirtyessä yhä enemmän nettiin, haluamme pitää yrityksesi niiden ykkösenä. Se onnistuu, kun teemme saumatonta yhteistyötä. Meidän avullamme löydät parhaat ja toimivimmat kanavat yrityksesi tarpeisiin. Hakukoneoptimointi on pitkäjännitteistä työtä ja tulokset näkyvät vasta jonkin ajan kuluttua. Se polku on pitkä, mutta se kannattaa aina taivaltaa.

  Henkilö tutkii kuvia
  Suunnittelijoita työssään tietokoneilla pöydän ääressä
  Nainen työskentelee sohvalla tabletilla

  Softline on menestyksen avain

  Henkilöstöllämme on seuraavia sertifikaatteja

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen